Αφροαμερικανός σκοτώνει λευκούς σε νέο επεισόδιο ρατσιστικής βίας
Τρία άτομα σκοτώθηκαν και ένα ακόμα τραυματίστηκε, όταν ένας 49χρονος Αφροαμερικανός άνοιξε πυρ εναντίον τους. Τα θύματα ήταν λευκοί Αμερικανοί και η αστυνομία αντιμετώπισε το περιστατικό ως υπόθεση ρατσιστικής βίας.
Τρία άτομα σκοτώθηκαν και ένα ακόμα τραυματίστηκε, όταν ένας 49χρονος Αφροαμερικανός άνοιξε πυρ εναντίον τους. Τα θύματα ήταν λευκοί Αμερικανοί και η αστυνομία αντιμετώπισε το περιστατικό ως υπόθεση ρατσιστικής βίας.
Ο επικεφαλής της Αστυνομίας στο Φρέσνο της Καλιφόρνια δήλωσε ότι ο Κόρι Άλι Μοχάμεντ έριξε 16 σφαίρες σε μόλις 90 δευτερόλεπτα.
Παρά το γεγονός ότι φώναξε «ο θεός είναι μεγάλος» όταν συνελήφθη, η Αστυνομία εκτιμά ότι η υπόθεση δεν αφορά τρομοκρατία.
Ο 39χρονος ήταν καταζητούμενος για τη δολοφονία ενός εργαζομένου έξω από μοτέλ, την περασμένη εβδομάδα.
Κατά τις Αρχές, είχε κατ’ επανάληψη ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα μηνύματα μίσους για τους λευκούς.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας