Η γνωστή νομαδική αγορά της Αθήνας κινείται σε ρυθμούς εκπτώσεων το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου 2017.
Από τις 13.00 έως τις 23.00, τριάντα καλλιτέχνες, σχεδιαστές και ελληνικές μικρο-επιχειρήσεις θα βρίσκονται στο υπόγειο και στο 1ο όροφο του KINONÓ στο Κουκάκι στο πρώτο μεγάλο εκπτωτικό διήμερο που διοργανώνει το Meet Market.
Παράλληλα, στο ισόγειο οι DJs του Meet Market θα δίνουν το ρυθμό σε όσους βρίσκονται εκεί για να απολαύσουν ξεχωριστά κοκτέιλ στην ξύλινη μπάρα. Οι επισκέπτες θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο καθιερωμένο παιχνίδι της εκδήλωσης και να κερδίσουν όμορφα δώρα.
Το Meet Market είναι μια μηνιαία γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets κ.ά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας