Νίκες για Μπάμπεργκ, Μπασκόνια, Νταρουσάφακα και Ερ.Αστέρα
Πήρε μπροστά η Μπάμπεργκ που πανηγύρισε ακόμα μια νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη στη Euroleague. Κι αυτό γιατί πρόλαβε να... καθαρίσει το ματς με την Αναντολού πριν εξελιχθεί σε «θρίλερ» και επικράτησε 91-83. Ρεκόρ καριέρας έκανε ο Γάλλος Φαμπιάν Κοζέρ με 28 πόντους, ενώ ο Νίκος Ζήσης σε 20 λεπτά συμμετοχής είχε 8 πόντους και 6 ασίστ. Από τα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη (81-68) και η συντριβή της Μακάμπι στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα (83-58).
Πήρε μπροστά η Μπάμπεργκ που πανηγύρισε ακόμα μια νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη στη Euroleague. Κι αυτό γιατί πρόλαβε να… καθαρίσει το ματς με την Αναντολού πριν εξελιχθεί σε «θρίλερ» και επικράτησε 91-83.
Ρεκόρ καριέρας έκανε ο Γάλλος Φαμπιάν Κοζέρ με 28 πόντους, ενώ ο Νίκος Ζήσης σε 20 λεπτά συμμετοχής είχε 8 πόντους και 6 ασίστ.
Από τα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη (81-68) και η συντριβή της Μακάμπι στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα (83-58).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της Euroleague:
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.