Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση στα ανοιχτά των Νησιών Σολομώντα
Ένα 24ωρο μετά τον σεισμό των 7,8 βαθμών καταγράφηκε νέα δόνηση μεγέθους 6,9 βαθμών τα ξημερώματα του Σάββατου τοπική ώρα (βράδυ Παρασκευής ώρα Ελλάδας) στα ανοικτά των Νησιών Σολομώντα, ανακοίνωσε η αμερικανική γεωλογική υπηρεσία USGS. Σύμφωνα με το Κέντρο Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό, δεν υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν σεισμικά κύματα στην περιοχή.
Ένα 24ωρο μετά τον σεισμό των 7,8 βαθμών καταγράφηκε νέα δόνηση μεγέθους 6,9 βαθμών τα ξημερώματα του Σάββατου τοπική ώρα (βράδυ Παρασκευής ώρα Ελλάδας) στα ανοικτά των Νησιών Σολομώντα, ανακοίνωσε η αμερικανική γεωλογική υπηρεσία USGS.
Ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 10 χιλιομέτρων και το επίκεντρό του εντοπίστηκε 89 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης Κιρακίρα.
Σύμφωνα με το Κέντρο Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό, δεν υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν σεισμικά κύματα στην περιοχή.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 7,8 βαθμών τρομοκράτησε τους κατοίκους νησιών του Νότιου Ειρηνικού νωρίς το πρωί της Παρασκευής, τοπική ώρα.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.