Νίκες για τις ουραγούς Λοριάν και Λιλ, «γκέλα» η Μονακό
Νίκες για τις δύο τελευταίες ομάδες της Ligue 1 στην αυλαία της 15ης αγωνιστικής. Η ουραγός Λοριάν επικράτησε 2-1 της Ρεν όμως παραμένει στην 20η θέση, ενώ η Λιλ ανέβηκε 14η μετά το 4-2 επί της Καέν. Απώλεια βαθμών για την Μονακό που έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ντιζόν που ισοφάρισε στο 87' με τον Σαμαριτάνο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 17' με τον Καρίγιο.
Νίκες για τις δύο τελευταίες ομάδες της Ligue 1 στην αυλαία της 15ης αγωνιστικής. Η ουραγός Λοριάν επικράτησε 2-1 της Ρεν όμως παραμένει στην 20η θέση, ενώ η Λιλ ανέβηκε 14η μετά το 4-2 επί της Καέν.
Απώλεια βαθμών για την Μονακό που έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ντιζόν που ισοφάρισε στο 87′ με τον Σαμαριτάνο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 17′ με τον Καρίγιο.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.