Η αστυνομία της Βραζιλίας άνοιξε πυρ με σφαίρες καουτσούκ, ενώ έκανε χρήση δακρυγόνων αλλά και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, απέναντι σε οπαδούς της Ιντερνασιονάλ μετά από την ισοπαλία (1-1) με την Πόντε Πρέτα, που αφήνει το σύλλογο του Πόρτο Αλέγκρε σε κίνδυνο του υποβιβασμού για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο προπονητής Τσέλσο Ροθ απολύθηκε μετά το αποτέλεσμα και ο σύλλογος θα ψάξει για ένα νέο προπονητή να τον οδηγήσει στα τελευταία τρία παιχνίδια της σεζόν.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ένα επικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στο All Star Game, όταν ο Καρλ Άντονι Τάουνς εμφανίστηκε με σακάκι που απεικονίζει τον Άγιο Γεώργιο και ο Γιόκιτς δεν το άφησε ασχολίαστο,