Η αστυνομία της Βραζιλίας άνοιξε πυρ με σφαίρες καουτσούκ, ενώ έκανε χρήση δακρυγόνων αλλά και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, απέναντι σε οπαδούς της Ιντερνασιονάλ μετά από την ισοπαλία (1-1) με την Πόντε Πρέτα, που αφήνει το σύλλογο του Πόρτο Αλέγκρε σε κίνδυνο του υποβιβασμού για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο προπονητής Τσέλσο Ροθ απολύθηκε μετά το αποτέλεσμα και ο σύλλογος θα ψάξει για ένα νέο προπονητή να τον οδηγήσει στα τελευταία τρία παιχνίδια της σεζόν.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.