Η Δανία ελπίζει να καταλήξει σε συμφωνία για παραμονή στη Europol
Ο υπουργός Εξωτερικών της Δανίας Κρίστιαν Γένσεν εξέφρασε την ελπίδα να καταλήξει η χώρα του σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παραμονή της Δανίας στη Europol.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Δανίας Κρίστιαν Γένσεν εξέφρασε την ελπίδα να καταλήξει η χώρα του σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παραμονή της Δανίας στη Europol.
Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Δανίας TV2 είχε μεταδώσει νωρίτερα ότι ο υπουργός Εξωτερικών αναμένει να καταλήξει σε συμφωνία με την Κομισιόν μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Ο ίδιος είπε στο Twitter ότι «ελπίζει» η συμφωνία να έχει επιτευχθεί «σε μερικές εβδομάδες».
Οι πολίτες της Δανίας απέρριψαν τον Δεκέμβρη του 2015 την υιοθέτηση μιας σειράς μέτρων ενίσχυσης της συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα οποία η κυβέρνηση υποσχόταν ότι θα ενίσχυαν τη φρούρηση των συνόρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442