Ο «Σκεπαστής του Φεγγαριού» -εμπνευσμένο από το βιβλίο του Eric Puybaret «Ο Φεγγαροσκεπαστής»- είναι αυτός που έχει αφιερώσει τη ζωή του για ένα σκοπό. Να σκεπάζει το φεγγάρι και να χαρίζει τα μισοφέγγαρα στους ανθρώπους βοηθώντας τους να μετρούν το χρόνο αλλά και να ονειρεύονται. Τώρα όμως κάποιος άλλος πρέπει να πάρει τη θέση του… Με αφορμή αυτό το υπέροχο βιβλίο, στήθηκε φέτος αυτή η νέα θεατρική βιωματική παράσταση, διασκευάζοντας την ιστορία και δίνοντας της νέες προεκτάσεις.
Τα παιδιά βιώνοντας την ιστορία μέσα από το θεατρικό παιχνίδι γίνονται ηθοποιοί αλληλεπιδρούν και βοηθούν στην εξέλιξη της ιστορίας βοηθώντας τον μικρό Τιμολέοντα να εκπληρώσει τον στόχο του.
Να φτάσει στο φεγγάρι και να μη χαθούν ποτέ πια τα μισοφέγγαρα!
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας