Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Φυλλάδια έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης έριξε ο Ρουβίκωνας

Φυλλάδια έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης έριξε ο Ρουβίκωνας

Έξω από το σπίτι του υπουργού δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, στην περιοχή του Μετς, έφτασε η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», πετώντας φυλλάδια προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την άρνηση, όπως αναφέρει, χορήγησης αδειών στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Έξω από το σπίτι του υπουργού δικαιοσύνηςΝίκου Παρασκευόπουλου, στην περιοχή του Μετς, έφτασε η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», πετώντας φυλλάδια προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την άρνηση, όπως αναφέρει, χορήγησης αδειών στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Με τη κίνηση μας αυτή, θέλαμε να στοχοποιήσουμε προσωπικά τον κύριο υπεύθυνο για την προσχεδιασμένη άρνηση χορήγησής αδειών, στον αγωνιστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα ο Ρουβίκωνας σε κείμενο που ανάρτησε στο indymedia.

»Ο κ. Παρασκευόπουλος, ως υπουργός δικαιοσύνης, είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την πρωτοφανή, αλλά πλήρως αναμενόμενη, εκδικητική αντιμετώπιση ενός πολιτικού κρατουμένου με το ιστορικό βάρος του Δημήτρη Κουφοντίνα» προστίθεται -μεταξύ άλλων- στο κείμενο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο