Εύκολη νίκη του Άρη στην Πάτρα επί του Προμηθέα
Διπλασίασε τις νίκες του ο Άρης, μετά τη νίκη του με 89-79 επί του Προμηθέα, στην Πάτρα, για την 4η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Αυτή ήταν η 3η ήττα των Αχαιών.
Διπλασίασε τις νίκες του ο Άρης, μετά τη νίκη του με 89-79 επί του Προμηθέα, στην Πάτρα, για την 4η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Αυτή ήταν η 3η ήττα των Αχαιών.
Ο Μάικλ Τζένκινς με 29 πόντους (4 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα) ήταν ο ηγέτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Τα 9/29 τρίποντα των παικτών του Νίκου Βετούλα αποδείχτηκαν… καταδικαστικά για την ομάδα της Πάτρας.
Η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε με 22-16 και 23-19 στο 10ο λεπτό. Μετά το 29-33 της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο Προμηθέας απάντησε με σερί 6-0 χάρη σε τρίποντα από Γκίκα και Φαγιέ για το 35-33. Οι παίκτες του Πρίφτη, όμως απάντησαν με επιμέρους σκορ 4-10 για το 39-43 στο 20′.
Ο Τζένκινς μπήκε… ζεστός στην 3η περίοδο οδηγώντας τον Άρη στο 43-50 στο 24ο λεπτό. Όμως, έκτοτε οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην άμυνα και ήταν αποτελεσματικοί στην επίθεση για το τελικό 79-89 υπέρ του Άρη.
Διαιτητές: Καρακατσούνης-Παφίλης-Κατραχούρας
Τα δεκάλεπτα: 23-19, 39-43, 57-60, 79-89
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (Βετούλας): Κλαρκ 7, Άντερσον 7(2), Γιαννικόπουλος, Γκίκας 12(3), Πέττας 5, Γερομιχαλός, Φαγιέ 17(2), Τσάμης, Τζόνσον 3(1), Σαρικόπουλος 9, Μουρ 19(1)
ΑΡΗΣ (Πρίφτης): Μαρμπλ 4, Ξανθόπουλος, Τσαϊρέλης, Τζένκινς 29(4), Κάμινγκς 11, Ζάρας 15(1), Χρηστίδης, Μούρτος 1, Σίμτσακ 6, Μπάκνερ 5, Ντραγκίσεβιτς 18(2).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Κύπρος, Τουρκία και μετά;
- «Ένας λαός που δεν είναι πια περήφανος» – Μπέσσυ Μάλφα και Χρήστος Στέργιογλου έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τα Τέμπη από το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ο Όσουλα τιμώρησε την ομάδα του Κάρικ
