Euroleague: Σε ποιες χώρες θα έχουν έδρα από εδώ και πέρα Μακάμπι, Χάποελ και Ντουμπάι BC
Η έκρυθμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή οδηγεί Μακάμπι, Χάποελ και Ντουμπάι να μετακομίσουν σε άλλες χώρες για τα εντός έδρας παιχνίδια τους στη Euroleague - Πότε αντιμετωπίζουν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.
Οι ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή οδήγησαν την Euroleague στην απόφαση να αλλάξει τις έδρες για Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χάποελ Τελ Αβίβ και Ντουμπάι ως το τέλος της σεζόν.
Στο έκτακτο Δ.Σ. που έλαβε χώρα σήμερα (3/3) αποφασίστηκε να μετακομίσουν αυτές οι τρεις ομάδες σε άλλες χώρες της Ευρώπης όπου οι συνθήκες θα είναι πιο ασφαλείς.
Έτσι η Χάποελ θα επιστρέψει στη Σόφια, όπου έπαιζε μέχρι και τον Δεκέμβριο, ενώ η Μακάμπι θα γυρίσει στο Βελιγράδι που ήταν η έδρα της τα τελευταία δύο χρόνια. Όσο για την Ντουμπάι, έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα το Σεράγεβο, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει εκεί.
Αυτές οι εξελίξεις επηρεάζουν και τους «αιώνιους που έχουν να παίξουν με αυτές τις ομάδες εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Χάποελ στις 9/4 ενώ ο Παναθηναϊκός με την Ντουμπάι στις 24/3 και με τη Χάποελ στις 2/4.
Πότε παίζουν με Ντουμπάι και Χάποελ Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν να παίξουν εκτός έδρας με τη Χάποελ, ενώ οι πράσινοι έχουν μπροστά τους και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Dubai BC.
24/3, 18:00 Dubai BC – Παναθηναϊκός AKTOR (33η αγωνιστική Euroleague)
2/4 21:05 Χάποελ – Παναθηναϊκός AKTOR (35η αγωνιστική Euroleague)
Δεν σηκώνει το πόδι από το γκάζι η Μπαρτσελόνα στο δρόμο προς τον τίτλο, διέλυσε με 5-2 τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νόου» και ξέφυγε ξανά στο +4 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.
Οι δύο Ολυμπιονίκες είναι η μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα γίνει στο Τορούν της Πολωνίας στις 20-22 Μαρτίου.