Εκτός προπόνησης λόγω ίωσης Λοτζέσκι και Αγραβάνης
Χωρίς τους Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρη Αγραβάνη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, εν όψει της επίσημης πρεμιέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του την προσεχή Τετάρτη με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν από το πρόγραμμα λόγω ίωσης που έχει «χτυπήσει» την ομάδα (είχαν προηγηθεί οι στομαχικές διαταραχές του Γκριν και ο πυρετός του Σφαιρόπουλου).
Χωρίς τους Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρη Αγραβάνη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, εν όψει της επίσημης πρεμιέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του την προσεχή Τετάρτη με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι δύο «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν από το πρόγραμμα λόγω ίωσης που έχει «χτυπήσει» την ομάδα (είχαν προηγηθεί οι στομαχικές διαταραχές του Γκριν και ο πυρετός του Σφαιρόπουλου).
Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Αθηναίου (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Ντάνιελ Χάκετ παραμένει στην Ιταλία, έχοντας πάρει άδεια από τους πρωταθλητές Ελλάδας, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του, που έφερε στον κόσμο την κόρη του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας