Τηλεοπτικές άδειες: Αναβάλλεται η συζήτηση στο ΣτΕ για τις αιτήσεις ακύρωσης
Την ερχόμενη Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να συζητηθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει τηλεοπτικοί σταθμοί για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Αντίθετα, αναβλήθηκε η συζήτηση προσφυγών «δεύτερης γενιάς» (αιτήσεις ακύρωσης) που έχουν καταθέσει τηλεοπτικοί σταθμοί.
Την ερχόμενη Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου -όπως έχει προγραμματιστεί- πρόκειται να συζητηθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει τηλεοπτικοί σταθμοί για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον εισηγητή σύμβουλο Επικρατείας, Γεώργιο Παπαγεωργίου, αναβλήθηκε η συζήτηση προσφυγών «δεύτερης γενιάς» (αιτήσεις ακύρωσης) που έχουν καταθέσει τηλεοπτικοί σταθμοί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442