Ο Ροναλντίνιο θα «κρεμάσει τα παπούτσια» του μέσα στο 2017
Έπειτα από μια... χορταστική καριέρα σε δόξα, επιτεύγματα, τίτλους, αλλά και χρήματα, ο Ροναλντίνιο ετοιμάζεται να «κρεμάσει τα παπούτσια» του. Κάτι που προανήγγειλε ο ίδιος κατά την παρουσία του συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη. Ο «μάγος» της μπάλας που εδώ και 18 χρόνια μας πρόσφερε άφθονο θέαμα στα γήπεδα, τόνισε πως νιώθει «γεμάτος» από όσα έχει πετύχει και ότι πλέον φτάνει η μέρα για το δικό του φινάλε.
Έπειτα από μια… χορταστική καριέρα σε δόξα, επιτεύγματα, τίτλους, αλλά και χρήματα, ο Ροναλντίνιο ετοιμάζεται να «κρεμάσει τα παπούτσια» του. Κάτι που προανήγγειλε ο ίδιος κατά την παρουσία του συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη.
Ο «μάγος» της μπάλας που εδώ και 18 χρόνια μας πρόσφερε άφθονο θέαμα στα γήπεδα, τόνισε πως νιώθει «γεμάτος» από όσα έχει πετύχει και ότι πλέον φτάνει η μέρα για το δικό του φινάλε.
Ο 36χρονος Βραζιλιάνος άσος και πρέσβης της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ (εδώ και μερικές ημέρες), δεν έκρυψε τις σκέψεις αποχώρησης μέσα στον επόμενο χρόνο:
«Τον τελευταίο καιρό έχω αφοσιωθεί σε κάποια νέα σχέδιά μου, που σχετίζονται με τη μουσική και το ποδόσφαιρο, τα οποία γνωρίζετε ότι αποτελούν τις δύο μεγάλες αγάπες μου.
Εστιάζω και σε ορισμένα νέα πράγματα στη ζωή μου, τα οποία πάντα μου άρεσαν, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να ασχοληθώ.
Τώρα πια είμαι γέρος. Είμαι 36 ετών, όχι 26, και σκέφτομαι τι άλλο πρέπει να πετύχω για να βάλω τέλος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.
Το πλάνο είναι να παίξω για έναν ακόμη χρόνο. Θα δούμε όμως, τι θα πετύχω αυτή την τελευταία σεζόν και μετά θα αποσυρθώ», παραδέχτηκε ο «Ρόνι», για να συμπληρώσει:
«Ήταν μία ονειρεμένη ζωή. Κέρδισα τα πάντα, αισθάνομαι ολοκληρωμένος. Να διαλέξω μία μόνο στιγμή; Αδύνατο!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρίσιμη ευρωπαϊκή ρεβάνς: Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Καρλοβάρσκο στο «Μ. Μερκούρη»
- Όσο οι Ευρωπαίοι μιλάνε στο Νταβός, ο Τραμπ αποσύρει στρατεύματα από το ΝΑΤΟ
- Hellenic Train: Ακυρώνονται τα δρομολόγια τρένων στη γραμμή Άγιος Ανδρέας – Ρίο λόγω πτώσης δέντρου
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Συνένοχη είναι η Ευρώπη για το χάος της Δύσης
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442