Προχωρημένες επαφές με Ντεμέτρις Νίκολς ο Παναθηναϊκός
Την απόκτηση του Ντεμέτρις Νίκολς ζήτησε ο Αργύρης Πεδουλάκης από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ο πρωταθλητής Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίζεται τόσο στη θέση «3» όσο και στη θέση «4», είναι ιδιαίτερα αθλητικός και ταιριάζει στα στοιχεία που αναζητούσε ο τεχνικός των «πρασίνων».
Την απόκτηση του Ντεμέτρις Νίκολς ζήτησε ο Αργύρης Πεδουλάκης από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ο πρωταθλητής Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίζεται τόσο στη θέση «3» όσο και στη θέση «4», είναι ιδιαίτερα αθλητικός και ταιριάζει στα στοιχεία που αναζητούσε ο τεχνικός των «πρασίνων».
Η εμπειρία του στη Euroleauge, καθώς και το γεγονός πως είναι παίκτης ομάδας ήταν βαρύνουσας σημασίας στην απόφαση του «Άρτι» να τον θέσει υψηλότερα στη λίστα του με τους υποψήφιους φόργουορντ. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προχωρημένες, σε καλό δρόμο μάλιστα, αλλά ο 32άχρονος Αμερικανός δεν έχει δώσει ακόμη την οριστική του απάντηση.
Ο Νίκολς έχει αγωνιστεί σε Κλίβελαντ Καβαλίερς (2007), Σικάγο Μπουλς (2007-2008) και Νιου Γιορκ Νικς (2009) στο ΝΒΑ. Στην Ευρώπη, η ΤΣΣΚΑ αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο που έχει αγωνιστεί ποτέ.
Στη Μόσχα μετακόμισε το 2014, όταν την τεχνική ηγεσία της «ομάδας του στρατού» ανέλαβε ο Δημήτρης Ιτούδης, ενώ αγωνίστηκε τόσο στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης (2015), όσο και στο φάιναλ φορ του Βερολίνου (2016).
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 4 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ ανά αγώνα (62,5% δίποντα, 36,6% τρίποντα) στη Euroleague. Στη Μαδρίτη, στον «μικρό» τελικό απέναντι στη Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Νίκος είχε πετύχει 14 πόντους με 2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 4/4 βολές, ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)


































![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442