Τα βλέμματα στους Μάντη/Καγιαλή των 470 στην 12η ημέρα
Μόλις τρεις συμμετοχές, σε ιστιοπλοΐα και στίβο, θα έχει την Τετάρτη η Ελλάδα στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου. Στην ιστιοπλοΐα, οι Παναγιώτης Μάντης/Παύλος Καγιαλής μετέχουν στη medal race των 470 ανδρών με στόχο το χρυσό μετάλλιο.
Μόλις τρεις συμμετοχές, σε ιστιοπλοΐα και στίβο, θα έχει την Τετάρτη η Ελλάδα στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου. Στην ιστιοπλοΐα, οι Παναγιώτης Μάντης/Παύλος Καγιαλής μετέχουν στη medal race των 470 ανδρών με στόχο το χρυσό μετάλλιο.
Με δεδομένο πως ήδη έχουν εξασφαλίσει το χάλκινο, το ελληνικό δίδυμο θα παλέψει για να βρεθεί είτε στο δεύτερο, είτε στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητών. Για να μπορέσουν να κατακτήσουν την κορυφή θα πρέπει οι Κροάτες Σίμε Φαντέλα/Ιγκόρ Μάρενιτς που προηγούνται στην κατάταξη με 12 βαθμούς βαθμούς ποινής λιγότερους, να πάρουν κατάταξη τουλάχιστον έξι θέσεις πίσω από το ελληνικό πλήρωμα.
Την ίδια στιγμή οι Αυστραλία Μάθιου Μπέλτσερ/Γουίλ Ράιαν θα πρέπει να καταλάβουν τουλάχιστον μια θέση πιο κάτω από το ελληνικό πλήρωμα στη medal race.
Στον στίβο, ο Λυκούργος Τσάκωνας θα συμμετέχει στη γ` ημιτελική σειρά των 200μ., ενώ ο Μιχαήλ Αναστασάκης θ` αγωνιστεί στη β` προκριματική σειρά της σφύρας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.