Απαγορεύτηκε η είσοδος στην Ελλάδα σε γνωστό Αλβανό εθνικιστή
Δεν επετράπη το Σάββατο από τις Αρχές η είσοδος στην Ελλάδα του προέδρου του εθνικιστικού κόμματος «Κίνημα για Ενωμένη Αλβανία», ο οποίος επιχείρησε να περάσει στη χώρα από τον συνοριακό σταθμό της Κακκαβιάς.
Δεν επετράπη το Σάββατο από τις Αρχές η είσοδος στην Ελλάδα του προέδρου του εθνικιστικού κόμματος «Κίνημα για Ενωμένη Αλβανία», ο οποίος επιχείρησε να περάσει στη χώρα από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς.
Πρόκειται για τον Ταχίρ Βελίου ο οποίος, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, περιλαμβάνεται στη λίστα ανεπιθύμητων προσώπων και για το λόγο αυτό δεν του επετράπη η είσοδος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ταχίρ Βελίου ερχόταν στην Ελλάδα, για να παρουσιάσει στα Γιάννενα βιβλίο του σχετικά με την αποκαλούμενη από Αλβανούς εθνικιστές «Μεγάλη Αλβανία».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας