Άθραυστη οθόνη ακόμα και μετά από πτώση 1,6μ υπόσχεται η Corning
Η αμερικανική Corning Inc. κυριολεκτικά ανεβάζει τον πήχη με το Gorilla Glass 5, αφού υποστηρίζει με σθένος ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους, δεν θα σπάει η οθόνη των smartphone που θα πέφτουν ακόμα και στην άσφαλτο από το ύψος που απαιτείται για μια selfie.
Η αμερικανική Corning Inc. κυριολεκτικά ανεβάζει τον πήχη με το Gorilla Glass 5, αφού υποστηρίζει με σθένος ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους, δεν θα σπάει η οθόνη των smartphone που θα πέφτουν ακόμα και στην άσφαλτο από το ύψος που απαιτείται για μια selfie.
Η Corning, γνωστή για το ανθεκτικό γυαλί Gorilla Glass άρχισε να διαθέτει στους κατασκευαστές του Gorilla Glass 5, ισχυριζόμενη ότι με αυτό η οθόνη smartphone και tablet παραμένει άθραυστη στο 80% των πτώσεων από ύψος 1,60μ σε ιδιαίτερα σκληρές επιφάνειες.
Τα πρώτα smartphone με Corning Gorilla Glass 5 αναμένονται πριν το τέλος του 2016.
tech.in.gr
- Μπόνους δόμησης: Σε κάθετη πτώση η οικοδομή το 2025 μετά την απόφαση του ΣτΕ
- Κατερίνα Στανίση: «Θα τα γράψω όλα στο βιβλίο μου και κάποιοι πρώην σύντροφοι μου θα ντροπιαστούν»
- Κουτσούμπας: Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε και έδωσε συγκατάθεση για τις υποκλοπές, είναι στις βασικές αρχές του τέτοιες πρακτικές
- Οδηγός επιβίωσης από τα Μικροπλαστικά
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρ στο ΣΕΦ – Με αρκετές απουσίες οι Ερυθρόλευκοι
- Νιγηρία: 23 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες σε τριπλή επίθεση βομβιστών-καμικάζι
- «Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του Κομπανί στην Μπάγερν»
- Ιράν: Για 30 ώρες έκαιγε η φωτιά στο αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442