Λαγκάρντ: Οι αγορές υποτίμησαν το Brexit, αλλά δεν πανικοβλήθηκαν
Οι χρηματοπιστωτικές αγορές «υποτίμησαν σε τεράστιο βαθμό» το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Βρετανίας, αλλά δεν πανικοβλήθηκαν την Παρασκευή (την επόμενη μέρα) είπε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.
Οι χρηματοπιστωτικές αγορές «υποτίμησαν σε τεράστιο βαθμό» το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Βρετανίας, αλλά δεν πανικοβλήθηκαν την Παρασκευή (την επόμενη μέρα) είπε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.
«Υπήρξε μια βίαια, σκληρή, άμεση μαζική κίνηση, η στερλίνα έχασε 10%» είπε η Λαγκάρντ σε συζήτηση στο Aspen Ideas Festival στο ‘Ασπεν της πολιτείας Κολοράντο.
«Δεν υπήρξε όμως πανικός και οι κεντρικοί τραπεζίτες έκαναν τη δουλειά που ήταν προετοιμασμένοι να κάνουν στο ενδεχόμενο αυτό, που ήταν να διοχετεύσουν πολλή ρευστότητα στις αγορές» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442