Μετά το πρωτάθλημα, η Μπενφίκα κατάκτησε και το Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας. Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου, οι «αετοί της Λισσαβόνας» νίκησαν στον τελικό τη Μαρίτιμο 6-2 και πρόσθεσαν ακόμη έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη τους. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός σκόραρε δύο γκολ...
Μετά το πρωτάθλημα, η Μπενφίκα κατάκτησε και το Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας. Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου, οι «αετοί της Λισσαβόνας» νίκησαν στον τελικό τη Μαρίτιμο 6-2 και πρόσθεσαν ακόμη έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη τους.
Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός σκόραρε δύο γκολ (18΄, 38΄), ενώ άλλα τόσα σημείωσε ο παρτενέρ του στην επίθεση των Λουζιτανών, Ζόνας (11΄, 77΄).
Το πέμπτο τέρμα πέτυχε ο Ζαρντέλ στο 90΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε με πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Ραούλ Χιμένες. Για τη Μαρίτιμο μείωσαν οι Ντιόγκο στο 45ο και Φρανσέρζιο με πέναλτι, στο 83ο λεπτό.
Μετά το τέλος του ματς, ο Μητρογκόλ ρωτήθηκε από μία δημοσιογράφο: «Γιατί έμεινες στην Μπενφίκα» και απάντησε απλά και αφοπλιστικά: «Because i like it», ρίχνοντας στο τέλος και ένα χαμόγελο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας