Ερντογάν: Εάν δεν βοηθήσετε, θα αναλάβουμε μόνοι μας δράση κατά του ISIS
Η Τουρκία θα αναλάβει μόνη της δράση για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις στη συνοριακή πόλη Κιλίς, εάν δεν λάβει εξωτερική βοήθεια, είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μία ένδειξη ότι η Άγκυρα σκέφτεται ενδεχομένως να κινηθεί μονομερώς κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Η Τουρκία θα αναλάβει μόνη της δράση για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις στη συνοριακή πόλη Κιλίς, εάν δεν λάβει εξωτερική βοήθεια, είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μία ένδειξη ότι η Άγκυρα σκέφτεται ενδεχομένως να κινηθεί μονομερώς κατά του Ισλαμικού Κράτους.
«Θα νικήσουμε το Ισλαμικό Κράτος. Θα λύσουμε το ζήτημα μόνοι μας εάν δεν λάβουμε βοήθεια για να αντιμετωπίσουμε τις ρουκέτες από το να πλήξουν το Κιλίς» είπε ο Ερντογάν σε συνάντηση υπουργών που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.
Το Κιλίς βρίσκεται στα σύνορα με τη Συρία και έχει δεχθεί συχνά επιθέσεις τις τελευταίες εβδομάδες.
Τούρκοι αξιωματούχοι σημειώνουν ότι η Άγκυρα χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια από τον υπό αμερικανική ηγεσία συνασπισμό, προκειμένου να προστατεύσει τα σύνορά της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ΠΑΟΚ κινείται και για Πουλακίδα – Ποιος είναι ο ομογενής γκαρντ που αγωνίζεται στη G-League (vids)
- Profession: Santa Claus
- Ανάπτυξη με ημερομηνία λήξης
- Μπαρτσελόνα: 59 % «όχι» στον Λεβαντόφσκι
- «Ανάσες» στο εμπόριο: Ποιοι κέρδισαν στη μάχη του εορταστικού τζίρου
- Ουκρανία: «Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν…» – Τα βασικά συμπεράσματα από τη συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι
- «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν»: Το νέο έργο του Ανέστη Αζά, στο Θέατρο Προσκήνιο
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442