Εξόφληση φόρου εισοδήματος σε μηνιαίες δόσεις εξετάζει το ΥΠΟΙΚ
Τροπολογία που προβλέπει τη δυνατότητα εξόφλησης του φόρου εισοδήματος σε μηνιαίες δόσεις προωθεί, κατά πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών. Βάσει αυτής, ο φόρος εισοδήματος θα μπορεί να εξοφληθεί σε επτά μηνιαίες δόσεις, αντί σε τρεις διμηνιαίες δόσεις.
Τροπολογία που προβλέπει τη δυνατότητα εξόφλησης του φόρου εισοδήματος σε μηνιαίες δόσεις προωθεί, κατά πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με το capital.gr, η τροπολογία σχεδιάζεται να κατατεθεί στη Βουλή αμέσως μετά το Πάσχα.
Βάσει αυτής, οι φορολογουμενοι που θα υποβάλουν τη δήλωσή τους έως το τέλος Μαΐου, θα μπορούν να εξοφλήσουν το φόρο που θα προκύψει από την εκκαθάριση σε επτά μηνιαίες δόσεις (από τον Ιούνιο έως και τον Δεκέμβριο) αντί για τις τρεις διμηνιαίες που προβλέπονται σήμερα (Ιούλιος, Σεπτέμβριος, Νοέμβριος).
Το νέο καθεστώς θα αφορά τους φορολογούμενους που θα υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση από την ημέρα της δημοσίευσης της διάταξης σε ΦΕΚ και έως τη λήξη της σχετικής προθεσμίας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας