
Προβάδισμα 5,5 μονάδων της ΝΔ, πρόωρες εκλογές προκρίνει το 47%
Η ΝΔ προηγείται με 5,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρία Pulse. Επιπλέον, το 47% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών, έναντι του 32% που προτιμά την παραμονή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η ΝΔ προηγείται με 5,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρία Pulse για λογαριασμό του καναλιού Action 24.
Επιπλέον, το 47% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών, έναντι του 32% που προτιμά την παραμονή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει 27,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22%, η ΧΑ 6%, το ΚΚΕ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη από 5%, η Ένωση Κεντρώων και η Λαϊκή Ενότητα από 2,5%, ενώ Το Ποτάμι και οι ΑΝΕΛ από 2%.
Σημειώνεται ότι στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 19 ποσοστιαίες μονάδες, συγκεντρώνοντας 50% έναντι 32% του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ό,τι αφορά το ερώτημα «ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός» οι ερωτηθέντες προκρίνουν ως καταλληλότερο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη με 30% έναντι 23% του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
- Ύπνος στον αέρα; 4 απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ζώα για να κοιμηθούν ακίνδυνα
- Η αποθεραπεία του Λεσόρ, η διαχείριση του Αταμάν και η «συμφόρηση» στο «5» με την επιστροφή του
- Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)



















![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442