Με απόντα τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη θα παραταχθεί αύριο ο ΠΑΟΚ στο κλειστό
της Καλαμίτσας απέναντι στην Καβάλα για την 26η αγωνιστική, τελευταία
για την κανονική διάρκεια της Α1. Αιτία, η ποινή μιας
αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον διεθνή σέντερ από τον αθλητικό δικαστή
του ΕΣΑΚΕ (σ.σ. η απολογία του καλαθοσφαιριστή έγινε το πρωί της
Παρασκευής με υπόμνημα), για την «ανάρμοστη συμπεριφορά», όπως γράφτηκε
στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του «Δικεφάλου» με τον Κόροιβο Αμαλιάδας
(2/4) ότι είχε ο Σχορτσανίτης απέναντι στους διαιτητές του ματς.
Με απόντα τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη θα παραταχθεί αύριο ο ΠΑΟΚ στο κλειστό της Καλαμίτσας απέναντι στην Καβάλα για την 26η αγωνιστική, τελευταία για την κανονική διάρκεια της Α1.
Αιτία, η ποινή μιας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον διεθνή σέντερ από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ (σ.σ. η απολογία του καλαθοσφαιριστή έγινε το πρωί της Παρασκευής με υπόμνημα), για την «ανάρμοστη συμπεριφορά», όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του «Δικεφάλου» με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (2/4) ότι είχε ο Σχορτσανίτης απέναντι στους διαιτητές του ματς.
Η ποινή είναι εφέσιμη, ωστόσο δεν υπάρχει πρόθεση να κινηθεί η σχετική διαδικασία από τους «ασπρόμαυρους», καθώς θα μπορούσε να αγωνιστεί o αθλητής με την Καβάλα, η ποινή να μην διαφοροποιηθεί με την έφεση και ο ΠΑΟΚ να χρειαστεί να χάσει τον πολύπειρο σέντερ στην έναρξη των υποχρεώσεών του για τα πλέι οφ.
Την περασμένη εβδομάδα ήταν διαρροές ορισμών που δεν διαψεύστηκαν, είχαν προηγηθεί «η θέση της ΚΕΔ» και «οι τιμωρίες διαιτητών» για επίδειξη δύναμης της προπαγάνδας