Μεθυσμένοι εννέα παίκτες της Ρίβερ Πλέιτ, δεν πήγαν προπόνηση
...
Εννέα παίκτες της Ρίβερ Πλέιτ απουσίασαν από την χθεσινή προπόνηση της ομάδας, με την δικαιολογία της γαστρεντερίτιδας, όπως ανέφερε σε Twitter ο σύλλογος, αλλά όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα έλειψαν, επειδή ήταν όλοι τους μεθυσμένοι.
Η Ρίβερ Πλέιτ, έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα από την πρώτη μέρα του Μαρτίου, περιορίζεται στην δέκατη θέση του πρωταθλήματος και σίγουρα δεν βιώνει μία καλή στιγμή.
Σα να μην έφτασε η κακή εικόνα και διαδρομή, εννέα παίκτες της μέθυσαν ταυτόχρονα, ενισχύοντας τον προβληματισμό για την κατάσταση που επικρατεί στους «εκατομμυριούχους». Πρόκειται για τους Μπαλάντα, Μαγιάδα, Αλάριο, Βέγκα, Ντριούσι, Αρσούρα, Ντομίνγκο, Μόρα και Κάσκο.
Το ζητούμενο είναι να ανακάμψουν για το παιχνίδι της Κυριακής με την Πατρονάτο. Όμως πάνω απ΄όλα, αυτό που έχει σημασία είναι ότι είναι στο γήπεδο για τον αγώνα του Copa Libertadores, την ερχόμενη Πέμπτη, ενάντια στην Δε Στρόνγκεστ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)





































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442