Porsche 911 2018: Σε υβριδικά μονοπάτια
Το «σκαρί» της σημερινής 911 αξιοποιούν οι μηχανικοί της Porsche ώστε να πραγματοποιήσουν τις πρώτες δοκιμές εξέλιξης της επόμενης-υβριδικής γενιάς του θρυλικού τετράτροχου.
Τα φαινόμενα ως γνωστόν απατούν. Έτσι, λοιπόν, η Porsche 911 που απαθανάτισε ο φωτoγραφικός φακός ουδεμία σχέση έχει με τη σημερινή γενιά του θρυλικού τετράτροχου.
Για ευνόητους λόγους οι μηχανικοί της γερμανικής φίρμας επέλεξαν το «σκαρί» της σημερινής 911 ώστε να πραγματοποιήσουν τις πρώτες δοκιμές εξέλιξης της επόμενης γενιάς του αυτοκινήτου, η οποία μάλιστα αναμένεται να είναι υβριδική!
Τη στροφή της Porsche προς την υβριδική τεχνολογία είχε προαναγγείλει υψηλά ιστάμενο στέλεχος της γερμανικής φίρμας στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
Συγκεκριμένα, ο Ε. Mossle, υπεύθυνος για την παραγωγή της Porsche 911, είχε δηλώσει: «Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις. Είναι ξεκάθαρα πως πρέπει να δράσουμε. Πρέπει να εναρμονιστούμε το 2020 με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς που σχετίζονται με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Το Volkswagen Group πρέπει να δώσει μια απάντηση στην Tesla. H τεχνολογία που είναι διαθέσιμη σήμερα δεν βρίσκεται πολύ μακριά από το να εκπληρώσει τους στόχους μας σε επίπεδο αυτονομίας και διάρκειας φόρτισης».
Eπιστρέφοντας στην υπό εξέλιξη 911, τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» των μηχανικών αποτελεί η έλλειψη του απαραίτητου χώρου για τη φιλοξενία των επιμέρους τμημάτων ενός υβριδικού συνόλου.
Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τις εικόνες από τις πρώιμες δοκιμές εξέλιξης της νέας 911 κάνουν λόγο και για τη δημιουργία μιας αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης, υπενθυμίζοντας το πρωτότυπο «Μission E» που η Porsche παρουσίασε τον Σεπτέμβριο του 2015 στην Φρανκφούρτη.
AUTOMEDIA
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442