Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για τους «αιώνιους» μετά την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Top16 της Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε υποδέχεται το Λαύριο (18:00 NOVASPORTS 2) και θα έχει θεωρητικά εύκολο έργο στην προσπάθεια του να μείνει στο κατώφλι του Ολυμπιακού με τον οποίο ισοβαθμεί στην πρώτη θέση, όμως χάνει το πλεονέκτημα στη διαφορά. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» που προέρχονται από ήττα στη Βαρκελώνη απέναντι στη Μπαρτσελόνα, φιλοξενούν την Καβάλα «18:30 OTE Sport 4» και λογικά θα πάρουν μια εύκολη νίκη, πριν «επιστρέψουν» στην Ευρωλίγκα για να παλέψουν για την πρόκριση στα πλέι οφ.
Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για τους «αιώνιους» μετά την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Top16 της Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε υποδέχεται το Λαύριο (18:00 NOVASPORTS 2) και θα έχει θεωρητικά εύκολο έργο στην προσπάθεια του να μείνει στο κατώφλι του Ολυμπιακού με τον οποίο ισοβαθμεί στην πρώτη θέση, όμως χάνει το πλεονέκτημα στη διαφορά.
Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» που προέρχονται από ήττα στη Βαρκελώνη απέναντι στη Μπαρτσελόνα, φιλοξενούν την Καβάλα «18:30 OTE Sport 4» και λογικά θα πάρουν μια εύκολη νίκη, πριν «επιστρέψουν» στην Ευρωλίγκα για να παλέψουν για την πρόκριση στα πλέι οφ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών: Κολοσσός Ρόδου-Τρίκαλα 79-69 Ρέθυμνο-Κόροιβος Αμαλιάδας 75-67 Απόλλων Πατρών-Κηφισιά 73-66 Αρκαδικός-ΠΑΟΚ 66-68 Άρης-ΑΕΚ 77-76
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας