Τη θέση ότι η κυβέρνηση βρίσκεται υπό παραίτηση λόγω των δυσκολιών να περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο από τη Βουλή εξέφρασε μιλώντας στο Mega ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Τη θέση ότι η κυβέρνηση βρίσκεται υπό παραίτηση λόγω των δυσκολιών να περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο από τη Βουλή εξέφρασε μιλώντας στο Mega ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
«Εγώ συνιστώ στους αγρότες να γυρίσουν στα σπίτια τους έως ότου δούμε πώς θα εξελιχθεί το ζήτημα με την κυβέρνηση, γιατί θεωρώ ότι η κυβέρνηση είναι υπό παραίτηση. Αν πάει την ψηφοφορία στην Βουλή δεν θα πιάσει το 153, ούτε καν το 150.
» Επομένως, για αυτό και δεν την πάει, είχε πει ότι από 10 Ιανουαρίου θα εισαχθεί το νομοσχέδιο, κοντεύει 10 Φεβρουαρίου, θα πάει και 10 Μαρτίου, δεν θα το εισάγει. Και αυτό θα αποβαίνει εις βάρος της αξιολόγησης» σημείωσε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας