Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Προπονήθηκε ο Τζιμπούρ και ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ

Προπονήθηκε ο Τζιμπούρ και ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ

Στην διαθεση του Γκας Πογέτ τέθηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, καθώς σήμερα προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Παράλληλα, ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε με ικανοποίηση τον Ρόναλντ Βάργκας να ανεβάζει «στροφές», ενώ οι Μπαρόχα και Κορδέρο ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Στην διαθεση του Γκας Πογέτ τέθηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, καθώς σήμερα προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε με ικανοποίηση τον Ρόναλντ Βάργκας να ανεβάζει «στροφές», ενώ οι Μπαρόχα και Κορδέρο ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ θα συνεχισθεί αύριο με πρωϊνή (10:30) προπόνηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο