Κατάληψη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο για την έκδοση των πέντε φοιτητών
Κατάληψη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έκανε ομάδα αντιεξουσιαστών που ζητάει να μην εκδοθούν στην Ιταλία πέντε έλληνες φοιτητές που κατηγορούνται για την πρόκληση επεισοδίων στο Μιλάνο.
Κατάληψη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έκανε ομάδα αντιεξουσιαστών που ζητάει να μην εκδοθούν στην Ιταλία πέντε έλληνες φοιτητές που κατηγορούνται για την πρόκληση επεισοδίων στο Μιλάνο τον Νοέμβριο του 2015 για τους οποίους και υπάρχει σχετικό αίτημα από τη γειτονική χώρα.
Οι καταληψίες έδιωξαν όλους τους εργαζόμενους από το ίδρυμα, το οποίο και ουσιαστικά είναι πλέον κλειστό και καμία υπηρεσία του δεν λειτουργεί.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας