Γεννηματά: Ψηφισμένες ρυθμίσεις και ακοστολόγητα ρουσφέτια το «παράλληλο»
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά τη συνάντησή της με τον προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Αναφερόμενη στο παράλληλο πρόγραμμα είπε ότι ήταν ψηφισμένες ρυθμίσεις και πολλά ακοστολόγητα ρουσφέτια.
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά τη συνάντησή της με τον προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Αναφερόμενη στο παράλληλο πρόγραμμα είπε ότι ήταν ψηφισμένες ρυθμίσεις και πολλά ακοστολόγητα ρουσφέτια με τα οποία επιχειρήθηκε δημιουργία εντυπώσεων.
Η κ. Γεννηματά έθεσε στην ΕΕΤ το ζήτημα της επιβίωσης και εξυγίανσης των ελληνικών επιχειρήσεων, προκειμένου να προστατευθούν και οι θέσεις των εργαζομένων.
«Ανησυχούμε ιδιαίτερα μετά τις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια για να μην καταλήξουν στα χέρια των ξένων funds. Τα κοράκια, όπως συνήθιζε να λέει ο κ. Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.
Κάλεσε τις τράπεζες να εγγυηθούν τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να μειώσουν τις προμήθειες από τις ηλεκτρονικές πληρωμές, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που υποφέρουν από τα capital controls.
«Και βεβαίως ζητήσαμε τα πλάνα αναδιάρθρωσης των τραπεζών να μην συνδεθούν με ομαδικές απολύσεις εργαζομένων» κατέληξε.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας