Ελβετία: Δύο άτομα συνελήφθησαν για παρασκευή εκρηκτικών
Δύο άτομα συριακής καταγωγής συνελήφθησαν χθες, Παρασκευή στην περιοχή της Γενεύης. Σύμφωνα με το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ελβετίας, τα άτομα φέρονται ότι παρασκεύαζαν, έκρυβαν και μετέφεραν εκρηκτικά και τοξικά αέρια. Ωστόσο, αργότερα ανακοινώθηκε ότι στο αυτοκίνητό τους δεν βρέθηκαν ίχνη τοξικών αερίων, παρά μόνο ίχνη εκρηκτικών.
Δύο άτομα συριακής καταγωγής συνελήφθησαν χθες, Παρασκευή στην περιοχή της Γενεύης. Σύμφωνα με το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ελβετίας, τα άτομα φέρονται ότι παρασκεύαζαν, έκρυβαν και μετέφεραν εκρηκτικά και τοξικά αέρια.
Ωστόσο, αργότερα ανακοινώθηκε ότι στο αυτοκίνητό τους δεν βρέθηκαν ίχνη τοξικών αερίων, παρά μόνο ίχνη εκρηκτικών.
Σε βάρος των δύο υπόπτων έχει ξεκινήσει διαδικασία ποινικής δίωξης στη βάση ενός νόμου που απαγορεύει οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα και το Ισλαμικό Κράτος, ανέφερε η ανακοίνωση της γενικής εισαγγελίας.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ολιβιέ Ζορνό, τα δύο άτομα είχαν μόλις φτάσει στην Γενεύη. Ο εισαγγελέας είπε ότι αναμένονται και άλλες συλλήψεις το επόμενο διάστημα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας