Κακουργήματα αντιμετωπίζουν οκτώ από τους συλληφθέντες στα επεισόδια
Σε ανακριτή παραπέμφθηκαν να απολογηθούν οι 8 από τους 13 συλληφθέντες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, το βράδυ της Κυριακής. Οι οκτώ νεαροί, μεταξύ των οποίων και τέσσερις ανήλικοι, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για εκρήξεις, εμπρησμό και κατοχή εκρηκτικών.
Σε ανακριτή παραπέμφθηκαν να απολογηθούν οι 8 από τους 13 συλληφθέντες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, το βράδυ της Κυριακής, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.
Οι οκτώ νεαροί, μεταξύ των οποίων και τέσσερις ανήλικοι, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για εκρήξεις, εμπρησμό και κατοχή εκρηκτικών.
Ποινική δίωξη για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε σε βάρος τριών κατηγορουμένων οι οποίοι παραπέμπονται να δικαστούν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.
Άλλοι δύο ανήλικοι που είχαν συλληφθεί αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.