Η Σούπερ Λιγκ θα τιμήσει τα θύματα και τους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι και ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας του πρωταθλήματος: «Ανακοινώνεται ότι σε όλους τους αγώνες των Πρωταθλημάτων της Super League που έχουν οριστεί να διεξαχθούν στις 21,22 & 23/11/2015 θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων.»
Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν αύριο στο Ρέντη και μαζί τους επιστρέφει στις προπονήσεις και ο παίκτης στον οποίο ποντάρει πολλά ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων»
Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς σε νέες δηλώσεις που έκανε, τόνισε πως όσα είπε για τον Στέφανο Τσιτσιπά επιβεβαιώθηκαν, τονίζοντας ωστόσο ότι οι σχέσεις τους παραμένουν καλές.