Κυρ.Μητσοτάκης: Με ευθύνη Μεϊμαράκη η έλλειψη δημόσιου διαλόγου στη ΝΔ
Ευθύνες στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την έλλειψη δημόσιου διαλόγου στη ΝΔ επέρριψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η αδυναμία διαλόγου είναι παθογένεια της ΝΔ λες και αν διαφωνήσουμε δημόσια το κόμμα δεν θα είναι ενωμένο την επόμενη μέρα» είπε.
Ευθύνες στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την έλλειψη δημόσιου διαλόγου στη ΝΔ επέρριψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ είπε πως «σε όλες τις χώρες γίνεται δημόσιος διάλογος, για το ότι δεν γίνεται είναι ευθύνη Μεϊμαράκη. Η αδυναμία διαλόγου είναι παθογένεια της ΝΔ λες και αν διαφωνήσουμε δημόσια το κόμμα δεν θα είναι ενωμένο την επόμενη μέρα».
Για τις αιχμές Τζιτζικώστα περί υποσυνόλων της παράταξης απάντησε: «Εκλέγομαι στη Β’ Αθηνών από το 2004 τρεις φορές πρώτος και μια φορά δεύτερος, ο Απόστολος εξελέγη μια φορά και τη δεύτερη δεν τα κατάφερε».
Εκτίμησε πως «προφανώς και θα υπάρξει και δεύτερος γύρος, αφού δεν θα φτάσει κανείς υποψήφιος το 50% με τέσσερις υποψηφιότητες», ενώ υποστήριξε πως «με το 28% των εκλογών δεν πάμε πουθενά… Ο πολιτικός μου λόγος έχει απήχηση και όσους ψηφοφόρους είναι εκτός ΝΔ».
Αναφορικά με τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη για διασύνδεση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, εξήγησε ότι «μεταξύ του κ. Πανούση και του κ. Τσίπρα, πιστεύω τον κ. Πανούση… Βεβαίως υπάρχει ζήτημα γιατί τα είπε τώρα».
Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε και στον Π. Σκουρλέτη σημειώνοντας πως «η χώρα χρειάζεται επενδυτική έκρηξη».
«Τα κεφάλαια βρίσκουν κι αλλού διεξόδους αν κάνουμε τη ζωή των επενδυτών δύσκολη… Το ΣτΕ έχει βρει σωστή ισορροπία μεταξύ ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος» ανέφερε, υποστηρίζοντας πως «οι Σκουριές έγιναν αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης από τον ανεκδιήγητο κ. Σκουρλέτη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Είναι μεγάλη ανάγκη, ο Πάρης που βασανίζεται στο κλουβί του, να βρει οικογένεια
- Η επόμενη μέρα του Ντέβον Χολ: Η πρόταση των 2.500.000 ευρώ ετησίως και το ενδιαφέρον της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που επιχείρησε να χρηματίσει αστινομικούς για να γλιτώσει τις κλήσεις
- Ήβη Αδάμου: Το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το μήνυμα
- Καρδίτσα: Ομολόγησε ένας από τους συλληφθέντες της δολοφονίας του τραγουδιστή
- Ανακοινώσεις Μητσοτάκη στις 10:30 για μέτρα λόγω των οικονομικών επιπτώσεων από τον πόλεμο
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΖ’)
- Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα από τον Φις κι έμεινε εκτός Miami Open
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)


























![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442