Υποθαλάσσιο καλώδιο ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο αναπτύσσει η Cyta
Νέα υποθαλάσσια σύνδεση οπτικών ινών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο θα θέσει σε λειτουργία εντός του έτους η εταιρεία επικοινωνιών Cyta. Το σύστημα Kimonas δημιουργεί έναν νέο τηλεπικοινωνιακό διάδρομο που θα διασυνδέει τα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη με την Αίγυπτο και άλλους σημαντικούς προορισμούς στη Μέση Ανατολή μέσω Κύπρου, επισημαίνει η εταιρεία.
Νέα υποθαλάσσια σύνδεση οπτικών ινών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο θα θέσει σε λειτουργία εντός του έτους η εταιρεία επικοινωνιών Cyta.
Το υποθαλάσσιο σύστημα Kimonas θα συνδέει τον καλωδιακό σταθμό της Cyta στον Πεντάσχοινο της Κύπρου με τον καλωδιακό σταθμό που διατηρεί στα Χανιά η Med Nautilus, θυγατρική της Telecom Italia Sparkle.
Ο σταθμός στα Χανιά συνδέεται με την Αθήνα μέσω του συστήματος Athena, ιδιοκτησίας της Cyta Ελλάδος. Από εκεί η σύνδεση διασχίζει τη Στερεά Ελλάδα και προεκτείνεται μέχρι τη Σόφια και άλλα σημεία σε βαλκανικές χώρες.
Το σύστημα Kimonas δημιουργεί έτσι έναν νέο τηλεπικοινωνιακό διάδρομο που θα διασυνδέει τα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη με την Αίγυπτο και άλλους σημαντικούς προορισμούς στη Μέση Ανατολή μέσω Κύπρου, επισημαίνει η Cyta σε ανακοίνωσή της.
Ταυτόχρονα, μέσω των δικτύων της Telecom Italia Sparkle, συνεργάτη του ομίλου Cyta, θα προσφέρει δυνατότητες διασύνδεσης στα Ανατολικά με την Τουρκία και στα Δυτικά με την Ιταλία και άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας