Κανένα περιθώριο για καθυστερήσεις, το μήνυμα Τσίπρα στο Υπουργικό
Ο οδικός χάρτης που πρέπει να ακολουθήσει η κυβέρνηση για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, συζητήθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο. «Δεν υπάρχουν περιθώρια στην κοινωνία για καθυστερήσεις» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο οδικός χάρτης που πρέπει να ακολουθήσει η κυβέρνηση για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, συζητήθηκε στο υπουργικό συμβούλιο στην πεντάωρη συνεδρίασή του. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη για συντονισμό και συλλογική προσπάθεια από όλους, ώστε να υπάρξουν γρήγορα αποτελέσματα.
«Δεν υπάρχουν περιθώρια στην κοινωνία για καθυστερήσεις» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή.
Εκτός από την εισήγηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, για την απομάκρυνση της Κατερίνας Σαββαϊδου από την θέση της στη Γενική Γραμματεία Εσόδων, συζητήθηκε το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.