Με νίκες ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα ΠΑΟ, ΑΕΚ και Πανναξιακός
Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών καθώς επικράτησε με 3-0 (25-09, 25-18, 25-14) του νεοφώτιστου Πορφύρα στο κλειστό της Κυψέλης. Με 11 άσους και 12 μπλοκ η ΑΕΚ δεν άφησε και πολλά περιθώρια στην Ηλιούπολη την οποία κέρδισε με 3-0. Ο Πανναξιακός επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil έχοντας συνολικά 17 μπλοκ στον αγώνα!
Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών καθώς επικράτησε με 3-0 (25-09, 25-18, 25-14) του νεοφώτιστου Πορφύρα στο κλειστό της Κυψέλης.
Για τις φιλοξενούμενες αυτός ήταν ο πρώτος σταθμός στο μαγικό ταξίδι της Α1 και φρόντισαν με το καλημέρα να κλέψουν τις εντυπώσεις καθώς τα κορίτσια του Πορφύρα στη χειραψία των δύο ομάδων στο φιλέ πριν από την έναρξη του αγώνα έδωσαν από ένα λευκό τριαντάφυλλο στις αθλήτριες του Παναθηναϊκού (η φωτογραφία είναι του Φοίβου Καρβέλα).
Με 11 άσους και 12 μπλοκ η ΑΕΚ δεν άφησε και πολλά περιθώρια στην Ηλιούπολη την οποία κέρδισε με 3-0. Με την Αλίκη Κωνσταντινίδου διαγώνια (πρώτη σκόρερ με 15 πόντους) και την Κοσμά να εκτελεί από τη γραμμή του σερβίς (7 άσοι) η Ένωση δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Ηλιούπολη που μόνο κατά διαστήματα κόντραρε τον αντίπαλο της.
Ο Πανναξιακός επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil έχοντας συνολικά 17 μπλοκ στον αγώνα! Το παιχνίδι είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στα δύο πρώτα σετ, αλλά μετά την ισοφάριση σε 1-1 από το Μαρκόπουλο, ο Πανναξιακός ανέβασε ταχύτητα και έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη.
Πριν από την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε η ομάδα παγκορασίδων του Πανναξιακού η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά φιλίας που διοργάνωσε στην Ρόδο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Πέρσι ο ΟΠΕΡ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε ξεκινήσει με νίκη κόντρα στον Ηρακλή, σήμερα έκανε πρεμιέρα στην Α1 Γυναικών επικρατώντας μιας άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης, καθώς κέρδισε με 3-0 τον Αίαντα Ευόσμου στην Κρήτη.
Με εξαίρεση το πρώτο σετ, όπου μετά τον 10ο πόντο η ομάδα της Κρήτης πήρε μια σημαντική διαφορά, στα άλλα δύο υπήρχε σχετική ισορροπία, με τη διαφορά ότι η γηπεδούχος ομάδα τελείωσε όλες τις κρίσιμες κόντρα μπάλες μετά τον 20ο πόντο, σε αντίθεση με τις νεοφώτιστες που δεν εκμεταλλεύτηκαν τις όποιες ευκαιρίες είχαν.
Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της πρεμιέρας:
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας