Μεϊμαράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών
Επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι είπε «μεγάλα ψέματα» για να υφαρπάξει, όπως σημείωσε, την ψήφο των πολιτών, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Προσερχόμενος στη Βουλή, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε πως η ΝΔ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, το οποίο είναι χωρίς αρχή, χωρίς μέση και χωρίς τέλος, όπως είπε.
Επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι είπε «μεγάλα ψέματα» για να υφαρπάξει, όπως σημείωσε, την ψήφο των πολιτών, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Προσερχόμενος στη Βουλή, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως η ΝΔ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, το οποίο είναι χωρίς αρχή, χωρίς μέση και χωρίς τέλος -όπως είπε- και καταργεί εκπτώσεις φόρου, αυξάνει τις κλίμακες των φόρων, βάζει φόρους σε εισοδήματα που δεν υπάρχουν.
«Τελικά αποδεικνύεται πως τα μεγάλα ψέματα που είπε προεκλογικά ήταν για να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.
Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά που φέρεται να έκανε ο επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί προς την αντιπολίτευση να ψηφίσει το νομοσχέδιο, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως ο κ. Μοσκοβισί έχει δικαίωμα να ζητάει ό,τι θέλει και να λέει τη γνώμη του, αλλά και η αντιπολίτευση έχει το δικαίωμα να πάρει τις δικές της αποφάσεις.
Οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας είχαν συνάντηση στο γραφείο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη Βουλή, μετά τη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής του κόμματος, όπου ακούστηκαν πολύ βαριές κουβέντες.
Όπως δήλωσε εξερχόμενος της σύσκεψης ο Άδωνις Γεωργιάδης, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, και η ΝΔ προχωράει ενωμένη και ισχυρή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελλάδα – Ουγγαρία 16-10: Σαρωτική η Εθνική!
- Μεσολόγγι: Νεαρός διαρρήκτης εισέβαλε σε δύο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα – Ξυλοκόπησε τον έναν ένοικο
- Μπεκάλι: «Άναυδος από την κουλτούρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του»
- Κουτσούμπας: Σε έναν κόσμο που φλέγεται, η λαϊκή σπίθα που σιγοκαίει να γίνει πυρκαγιά Ανάστασης λαών
- Κύπρος: Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε
- Φάμελλος: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο για την κοινωνία που αξίζουμε – Μια κοινωνία δικαίου
- Σβεντ: «Δεν με άφησαν να πάω στον Ερυθρό Αστέρα επειδή είμαι Ρώσος»
- Έρχονται οι «Αγώνες Πείνας» με παλιές και νέες φυσιογνωμίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Ακίνητα: Έκρηξη τιμών σε Ελλάδα και Ευρώπη [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/04/akinita1-e1727899707686-1024x684-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442