Ο Πούτιν τηλεφώνησε στον Έλτον Τζον -στ’ αλήθεια
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον βρετανό ποπ σταρ Έλτον Τζον, μετέδωσαν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία επικαλούμενα τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου. Ο ρώσος πρόεδρος δήλωσε «έτοιμος να συναντηθεί» με τον Έλτον Τζον και τού ζήτησε να μην αισθάνεται προσβεβλημένος για τη φάρσα που του έκαναν την περασμένη εβδομάδα δύο ρώσοι καλλιτέχνες.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον βρετανό ποπ σταρ Έλτον Τζον, μετέδωσαν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία επικαλούμενα τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου.
Ο ρώσος πρόεδρος δήλωσε «έτοιμος να συναντηθεί» με τον Έλτον Τζον και τού ζήτησε να μην αισθάνεται προσβεβλημένος για τη φάρσα που του έκαναν την περασμένη εβδομάδα δύο ρώσοι καλλιτέχνες.
Ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι ο Πούτιν πρότεινε στον βρετανό τραγουδιστή και συνθέτη να συναντηθούν, αν συμπέσουν τα προγράμματά τους.
Ο Έλτον Τζον είχε ζητήσει να μιλήσει στον ρώσο πρόεδρο για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στη Ρωσία, όμως έπεσε θύμα δύο κωμικών καλλιτεχνών που του έκαναν τηλεφωνική φάρσα, παριστάνοντας ο ένας τον Πούτιν και ο άλλος τον διερμηνέα του. Η φάρσα μεταδόθηκε μάλιστα από τη ρωσική τηλεόραση.
«Ο Πούτιν τηλεφώνησε και είπε: το ξέρω ότι σε κάλεσαν φαρσέρ, μην προσβληθείς από αυτούς τους τύπους, είναι άκακοι αν και αυτό σίγουρα δεν δικαιολογεί την πράξη τους» είπε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.
«Και είπε ότι γνωρίζει πόσο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι ο Έλτον Τζον και, αν το επιτρέψει το πρόγραμμά τους, είναι έτοιμος να συναντηθεί μαζί του για να συζητήσουν όποια θέματα τον ενδιαφέρουν» πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Sputnik
- Στουρνάρας: Πρόταση ΤτΕ για «μαχαίρι» σε 1.236 φοροαπαλλαγές 22,8 δισ.
- Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος που εισήγαγε ναρκωτικά από ΗΠΑ, Ισπανία, Βρετανία
- Artemis II: Νέες εντυπωσιακές εικόνες από το ταξίδι γύρω από τη Σελήνη
- Karol G: Ιστορική πρωτιά στο Coachella, σύμβολο ενδυνάμωσης στο Playboy και ο παράγοντας Βεργκάρα
- ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την ψυχική υγεία του προέδρου Τραμπ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Εσωκομματικές βολές από Βλάχο για «διαχρονικές παθογένειες» και «ασυμβίβαστο» – Ζητά σύγκληση ΚΟ μετά το Πάσχα
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442