«Τραπέζι για δύο» από τον Ηλία Ψινάκη στον Χρήστο Σπίρτζη
Με ουζάκι δίπλα στη θάλασσα αποφάσισαν να «εγκαινιάσουν» τα αντιπλημμυρικά έργα στον Μαραθώνα, ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης και ο πρώην υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Ο πρώην υπουργός Υποδομών επισκέφθηκε τον Μαραθώνα προκειμένου να ενημερώσει τον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη, για τα νέα αντιπλημμυρικά έργα που θα γίνουν στην περιοχή, ο οποίος αποφάσισε να τον ευχαριστήσει με φαγητό και ουζάκι.
Με ουζάκι δίπλα στη θάλασσα αποφάσισαν να «εγκαινιάσουν» τα αντιπλημμυρικά έργα στον Μαραθώνα, ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης και ο πρώην υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.
Ο πρώην υπουργός Υποδομών επισκέφθηκε τον Μαραθώνα προκειμένου να ενημερώσει τον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη, για τα νέα αντιπλημμυρικά έργα που θα γίνουν στην περιοχή, ο οποίος αποφάσισε να τον ευχαριστήσει με φαγητό και ουζάκι.
Μάλιστα ο δήμαρχος Μαραθώνα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram απαθανάτισε το «τραπέζι για δύο» σχολιάζοντας:
«Ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης παρόλο που δεν είναι πια υπουργός ήρθε στον Μαραθώνα να μου πει τα ευχάριστα!! Από σήμερα μπαίνουν σε σειρά τα αντιπλημμυρικά έργα του Μαραθώνα… Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για να τον ευχαριστήσω…ήταν να τον κεράσω ένα ουζάκι…».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας