Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τη νόσο Αλτσχάιμερ στη Θεσσαλονίκη
Μήνας ευαισθητοποίησης για τη νόσο Αλτσχάιμερ είναι ο Σεπτέμβριος, με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων να διοργανώνει μαι σειρά εκδηλώσεων στην Θεσσαλονίκη.
Μήνας ευαισθητοποίησης για τη νόσο Αλτσχάιμερ είναι ο Σεπτέμβριος, με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων να διοργανώνει μαι σειρά εκδηλώσεων στην Θεσσαλονίκη.
Από σήμερα μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου η επιστημονική εταιρεία συμμετέχει με δικό της περίπτερο στη θεσμοθετημένη σειρά εκδηλώσεων του δήμου Νεάπολης με τίτλο «Βαλκανική πλατεία», που πραγματοποιούνται από 18:00 – 21:00 μ.μ. στο Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη.
Από τις 14 έως τις 18 Σεπτεμβρίου θα τοποθετηθεί ανάλογο περίπτερο στην Πλατεία Αριστοτέλους (στη συμβολή με την οδό Τσιμισκή) όπου εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας θα παρέχει αξιόπιστη ενημέρωση στους συμπολίτες μας σχετικά με τη νόσο.
Εξάλλου στις 17 Σεπτεμβρίου (ώρα 19:00 μ.μ.) η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων θα παρουσιάσει τέσσερα κωμικά μονόπρακτα στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέξανδρος» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Εθν. Αμύνης 1). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυση της.
Όλες οι εκδηλώσεις εντάσσονται και στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Αλτσχάιμερ, που έχει οριστεί η 21η Σεπτεμβρίου.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χριστούγεννα: Πώς να ξεκλειδώσετε το μυστικό των επιτυχημένων αγορών
- Καλλιθέα: Έλεγχοι σε καταστήματα «StripShow» – Πέντε συλλήψεις ατόμων που προήγαγαν στην πορνεία γυναίκες
- Βόλος: Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου – Αποπνικτική ατμόσφαιρα από τους πυκνούς καπνούς
- Γκαρμπαχόσα: «Στη Euroleague οι ομάδες χάνουν το 60% των εσόδων τους – Το ΝΒΑ Europe θα λύσει το πρόβλημα»
- Τσιάρας: «Πείσματα» τα μπλόκα για τον Τσιάρα – Πετάει ξανά την μπάλα στους αγρότες
- Κλαούντια Ντελμέρ: Πέθανε η τραγουδίστρια, έπειτα από τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο
- «Είμαι αλεξικέραυνο» – Η Τζένιφερ Λόπεζ νιώθει αφόρητα παρεξηγημένη
- Νέα σενάρια από το εξωτερικό για Ράφα Σίλβα και ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 20.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-cD4pt47I4JY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442