Παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου η αναστολή πλειστηριασμών
Παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου το προσωρινό καθεστώς αναστολής πλειστηριασμών με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και την οποία υπογράφουν ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και ο υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου το προσωρινό καθεστώς αναστολής πλειστηριασμών με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και την οποία υπογράφουν ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και ο υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Με την εν λόγω απόφαση παρατείνεται ουσιαστικά η ισχύς της υπουργικής απόφασης που είχε εκδόθηκε στις 21 Ιουλίου και η οποία προέβλεπε την αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών.
Σύμφωνα με την απόφαση 57384/31.8.2015, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β’ 1867/31-08-2015:
«Αναστέλλεται από 21 Ιουλίου 2015 έως 31 Ιουλίου 2015 (πλέον 30 Σεπτεμβρίου) η διενέργεια κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης, ιδίως η διενέργεια πλειστηριασμών, κατασχέσεων, αποβολών (εξώσεων) και προσωπικών κρατήσεων.
»Για το ίδιο χρονικό διάστημα αναστέλλεται η υποχρέωση έκδοσης και κατάθεσης, εκ μέρους των δικηγόρων ή των διαδίκων, γραμματίων καταβολής, δικαστικών ενσήμων, εισφορών, ή άλλων, πάσης φύσης, παραβόλων και εξόδων σχετικά με την άσκηση και εκδίκαση ενδίκων βοηθημάτων και ενδίκων μέσων ενώπιον δικαστικών αρχών ή την εκπροσώπηση από συνήγορο ενώπιον αυτών.
»Αναστέλλεται επίσης, για το ίδιο χρονικό διάστημα, η υποχρέωση καταβολής πάσης φύσης εγγυοδοσιών ή εφάπαξ ή σε δόσεις χρηματικών ποσών από μετατροπή στερητικής της ελευθερίας ποινής, εφόσον η σχετική υποχρέωση γεννήθηκε ή η συμπλήρωση της προθεσμίας εκπλήρωσής της ανέκυψε στο διάστημα της τραπεζικής αργίας ή και μετά τη λήξη της.
»Οι υπόχρεοι κατά νόμο, υποχρεούνται να καταβάλλουν τα ποσά που αναφέρονται στο άρθρο 1 ενώπιον της αρμόδιας αρχής, εντός πέντε εργασίμων ημερών από τη λήξη του χρονικού διαστήματος της αναστολής.
»Η ισχύς της παρούσας απόφασης άρχεται από 21 Ιουλίου 2015».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας