Στο Κορωπί για στήριξη και… κέρασμα ο Γιάννης Αλαφούζος
Στο Κορωπί, όπου και πραγματοποίησε την προπόνηση του την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έδειξε έμπρακτα για μια ακόμα φορά πως βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ενώ επί της ευκαιρίας μοίρασε και γλυκά μιας και γιορτάζει τα γενέθλια του, δεχόμενος ευχές από όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
Στο Κορωπί, όπου και πραγματοποίησε την προπόνηση του την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος.
Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έδειξε έμπρακτα για μια ακόμα φορά πως βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ενώ επί της ευκαιρίας μοίρασε και γλυκά μιας και γιορτάζει τα γενέθλια του, δεχόμενος ευχές από όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
Έτσι λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο Γιάννης Αλαφούζος έδειξε έμπρακτα πως στηρίζει την ομάδα.
Επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να ταξιδέψει στην Ολλανδία μαζί με τον Τάκη Φύσσα για να παρακολουθήσει το τελευταίο φιλικό απέναντι στον Άγιαξ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
- Σεισμός τώρα: 4.3 στη Θεσπρωτία – Που εντοπίζεται το επίκεντρο
- Ποιοι βλέπουν τον χρυσό στα 10.000 δολάρια
- Γιορτή σήμερα 25 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- O Ντίλιαν ξαναμίλησε και «το σκοτεινό πρόσωπο της κυβέρνησης αποκαλύφθηκε» – Οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις


