Ολάντ: Να ξαναρχίσουν το συντομότερο οι διαπραγματεύσεις με την Αθήνα
Σε παρέμβαση, μετά την εμπλοκή που σημειώθηκε στις διαβουλεύσεις μεταξύ της Αθήνας και των θεσμών στις Βρυξέλλες, προχώρησε ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ζητώντας «να αρχίσουν ξανά οι διαπραγματεύσεις, το συντομότερο δυνατόν».
Σε παρέμβαση, μετά την εμπλοκή που σημειώθηκε στις διαβουλεύσεις μεταξύ της Αθήνας και των θεσμών στις Βρυξέλλες, προχώρησε ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ζητώντας «να αρχίσουν ξανά οι διαπραγματεύσεις, το συντομότερο δυνατόν».
Ο Φρανσουά Ολάντ προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο σε ό,τι αφορά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και εταίρων.
Υπογράμμισε ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να ξεκινήσουν ξανά το συντομότερο, προκειμένου να αποφευχθεί μια περίοδος αναταράξεων.
«Φθάνουμε σε μια στιγμή που θα υπάρξουν αναταράξεις, εάν δεν καταλήξουμε σε συμφωνία. Ας μην χάσουμε χρόνο και ας αρχίσουμε ξανά τις διαπραγματεύσεις το συντομότερο δυνατόν» επισήμανε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιδού η απορία: Κάνουμε stretching πριν ή μετά την άσκηση;
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει επαφές για τον Χάαλαντ»
- Καθαρά Δευτέρα: Σε εξέλιξη η έξοδος του τριημέρου – Τα μέτρα της Τροχαίας
- Στο φαρμακείο της γειτονιάς αναζητούν όλα τα ακριβά φάρμακα οι ασθενείς με σοβαρές παθήσεις
- Ένοπλες δυνάμεις – Οι χώρες με τις μεγαλύτερες δαπάνες και η θέση της Ελλάδας
- Συνταγή: Αρωματική ντοματόσουπα
- Σεισμός 3,7 Ρίχτερ κοντά στο Καρπενήσι
- Ισχυρό ενδιαφέρον για το Εξοικονομώ: Πού καταγράφεται η μεγαλύτερη συμμετοχή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442