
ΠΑΣΟΚ: Εμβληματική μορφή πολιτικού τυχοδιωκτισμού η Παναρίτη
Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση υποδέχεται το ΠΑΣΟΚ το διορισμό της Έλενας Παναρίτη στη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, χαρακτηρίζοντάς την «ένα ακόμη εμβληματικό πρόσωπο του πολιτικού τυχοδιωκτισμού». Η εμπειρία της και το πολιτικό της ήθος, σημειώνεται στην ανακοίνωση, συνιστούν εγγύηση επιτυχίας. Δεν συμφωνώ, λέει και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση υποδέχεται το ΠΑΣΟΚ το διορισμό της Έλενας Παναρίτη στη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, χαρακτηρίζοντάς την «ένα ακόμη εμβληματικό πρόσωπο του πολιτικού τυχοδιωκτισμού». Η εμπειρία της και το πολιτικό της ήθος, σημειώνεται στην ανακοίνωση, συνιστούν εγγύηση επιτυχίας.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:
«Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τον διορισμό της κ. Παναρίτη στη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
» Ένα ακόμη εμβληματικό πρόσωπο του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, αφού λάμπρυνε τη θέση του βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, στην οποία τη διόρισε ο κ. Γ. Παπανδρέου το 2009 και αφού απέκτησε πλούσια εμπειρία από το πρώτο μνημόνιο, έρχεται τώρα να βοηθήσει την κυβέρνηση Τσίπρα / Καμμένου στην σύναψη και διαχείριση του τρίτου μνημονίου.
» Τα αποθέματα εμπειρίας και πολιτικού ήθους της νέας εκπροσώπου στο ΔΝΤ συνιστούν εγγύηση επιτυχίας».
Παπαδημούλης: Δεν συμφωνώ
«Δεν συμφωνώ με την επιλογή Παναρίτη. Δεν ήταν η καλύτερη. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς και τις διαδικασίες με τις οποίες ελήφθη αυτή η απόφαση. Νομίζω ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα ήταν καλό να επανεξετάσει το όλο θέμα» σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον Real FM.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι φιλοδοξίες του Ερντογάν, μεγαλύτερες από τις δυνατότητες της Τουρκίας – Τι εξηγεί Τουρκάλα ειδικός
- ΟΗΕ: Οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν για χρηματοδότηση δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ανθρωπιστική βοήθεια
- Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
- Με Τζόουνς στην αποστολή η Παρτιζάν για Βαλένθια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442