Αντίστροφη μέτρηση για τον 60ό διαγωνισμό της Eurovision στη Βιέννη
Λίγη ώρα έμεινε μέχρι τη μεγάλη βραδιά του 60ού διαγωνισμού της Eurovision που γίνεται στην Βιέννη. Η Ελλάδα με το τραγούδι One last breath της Μαρίας Έλενας Κυριάκου που προκρίθηκε στον α΄ημιτελικό θα εμφανιστεί απόψε στην 15η θέση. Η Κύπρος με το τραγούδι του Γιάννη Καραγιάννη One thing i should have done που πέρασε στον β' ημιτελικό θα εμφανιστεί στην 11η θέση. Ο τελικός θα μεταδοθεί στις 22:00 από τη ΝΕΡΙΤ.
Λίγη ώρα έμεινε μέχρι τη μεγάλη βραδιά του 60ού διαγωνισμού της Eurovision που γίνεται στην Βιέννη. Η Ελλάδα με το τραγούδι One last breath της Μαρίας Έλενας Κυριάκου που προκρίθηκε στον α΄ημιτελικό θα εμφανιστεί απόψε στην 15η θέση.
Η Κύπρος με το τραγούδι του Γιάννη Καραγιάννη One thing i should have done που πέρασε στον β’ ημιτελικό θα εμφανιστεί στην 11η θέση. Ο τελικός θα μεταδοθεί στις 22:00 από τη ΝΕΡΙΤ.
Στον τελικό λαμβάνουν μέρος συνολικά 27 χώρες. Οι 20 αναδείχθηκαν από τους δύο ημιτελικούς, ενώ οι υπόλοιπες επτά (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βρετανία, η διοργανώτρια Αυστρία, καθώς και η Αυστραλία που φέτος συμμετέχει τιμητικά) περνούν απευθείας.
Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον αποψινό τελικό είναι:
Οι χώρες που προκρίθηκαν στον α’ ημιτελικό είναι οι: Αλβανία, Αρμενία, Ρωσία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Εσθονία, Γεωργία, Σερβία και Βέλγιο.
Οι χώρες που προκρίθηκαν στον β’ ημιτελικό είναι οι: Λιθουανία, Σλοβενία, Πολωνία, Σουηδία, Νορβηγία, Μαυροβούνιο, Κύπρος, Αζερμπαϊτζάν, Λετονία και Ισραήλ.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας