Λακωνία: Καλάσνικοφ, πιστόλια και περίστροφα σε ποιμνιοστάσιο 63χρονου
Οπλισμός και φυσίγγια εντοπίστηκε, μετά από αστυνομική επιχείρηση, στην Αρεόπολη Λακωνίας, σε ποιμνιοστάσιο, σπίτι και αποθηκευτικό χώρο 63χρονου, ο οποίος συνελήφθη.
Οπλισμός και φυσίγγια εντοπίστηκε, μετά από αστυνομική επιχείρηση, στην Αρεόπολη Λακωνίας, σε ποιμνιοστάσιο, σπίτι και αποθηκευτικό χώρο 63χρονου, ο οποίος συνελήφθη.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πέντε πολεμικά τυφέκια εκ των οποίων τα δύο τύπου Καλάσνικοφ, τέσσερα πιστόλια με γεμιστήρα, δύο περίστροφα, τρεις κάνες πολεμικών τυφεκίων, τέσσερις κάνες κυνηγετικών όπλων και μία κάννη περιστρόφου, 170 γεμιστήρες πολεμικών τυφεκίων, 14 γεμιστήρες πιστολιών, δύο κοντάκια πολεμικών τυφεκίων, τέσσερις χειρολαβές πολεμικών τυφεκίων, 3.219 φυσίγγια πολεμικών τυφεκίων και 6.352 φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.
Ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας