Θεοδώρα Τζήμου και Πάνος Βλάχος μιλούν για τα «Γεγονότα» στο in.gr
Το in.gr έδωσε το «παρών» στις πρόβες της παράστασης «Γεγονότα» συνάντησε τους συντελεστές της και συνομίλησε μαζί τους. Δείτε στο video τι μας αποκάλυψαν για το έργο ο Αντώνης Γαλέος ο οποίος υπογράφει τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία αλλά και οι πρωταγωνιστές των «Γεγονότων» Θεοδώρα Τζήμου και Πάνος Βλάχος. Το έργο ανεβαίνει σε πανελλήνια πρεμιέρα […]
Το in.gr έδωσε το «παρών» στις πρόβες της παράστασης «Γεγονότα» συνάντησε τους συντελεστές της και συνομίλησε μαζί τους.
Δείτε στο video
τι μας αποκάλυψαν για το έργο ο Αντώνης Γαλέος ο οποίος υπογράφει τη μετάφραση και τη σκηνοθεσίααλλά και οι πρωταγωνιστές των «Γεγονότων»Θεοδώρα Τζήμου και Πάνος Βλάχος.
Το έργο ανεβαίνει σε πανελλήνια πρεμιέρα εγκαινιάζοντας τη νέα θεατρική σκηνή, Μικρό Γκλόρια, από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015.
Πρόκειται για ένα ολόφρεσκο και επίκαιρο έργο του Ντέιβιντ Γκρέιγκ το οποίο παίζεται αυτή τη στιγμή στη Ν. Υόρκη και έχει εκθειαστεί από την εφημερίδα The Guardian ως το θεατρικό έργο της χρονιάς αλλά και από τους New York Times που το προτείνουν ως το καλύτερο που παίζεται αυτή τη στιγμή στην πόλη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.