Δ.Στρατούλης: «Νομίζει ο Σόιμπλε ότι έχει να κάνει με προτεκτοράτο;»
«Τι νομίζει ο κ. Σόιμπλε; Ότι η Ελλάδα είναι μπανανία ή προτεκτοράτο; Επειδή τον έμαθαν έτσι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος;» διερωτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, απαντώντας στον γερμανό υπουργό Οικονομικών Β.Σόιμπλε, ο οποίος προχώρησε σε ανοίκεια επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη.
«Τι νομίζει ο κ. Σόιμπλε; Ότι η Ελλάδα είναι μπανανία ή προτεκτοράτο; Επειδή τον έμαθαν έτσι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος;» διερωτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων απαντώντας στον γερμανό υπουργό Οικονομικών Β.Σόιμπλε ο οποίος προχώρησε σε ανοίκεια επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη.
«Έφτασε να υποδεικνύει αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών, είναι εμμονικός» πρόσθεσε για τον Β.Σόιμπλε ο κ. Στρατούλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
«Τελείωσε η γερμανική Ευρώπη, η Γερμανία να υπαγορεύει και οι άλλες χώρες να εκτελούν… Τον Νοέμβριο που θα εκλεγεί το Podemos, θα είναι χειρότερα τα πράγματα γι’ αυτούς» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Στρατούλης.
Διαβεβαίωσε πως προτεραιότητα είναι «να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του ελληνικού λαού, δεν είναι προτεραιότητες ούτε οι εκλογές ούτε τα δημοψηφίσματα» και υπογράμμισε: «Εκλεχτήκαμε για να ανασάνει ο ελληνικός λαός… Εμείς δεν είμαστε ούτε δημαγωγοί, ούτε ψεύτες. Θα τηρήσουμε το πρόγραμμα μας σταδιακά. Είπαμε ότι θα κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα άμεσα».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας